Teen hyytelökakut Tupperwaren hyytelökakkuvuokaan, joka on kyllä tosi hyvä :)
Kakku pysyi kasassa, mutta oli löysähköä.
Kakun päällä näitä suklaatikkuja, joissa olikin jotain ritisevää......
SUKLAAHYYTELÖKAKKU
Pohja:
keksejä
Margariinia
Täyte:
pieni pss. moussepohja-aineksia
2,5dl Maitoa
2 levyä Pandan valkosuklaata
1pss. daimrakeita
3 suffelia
vaniljasokeria
Päällä:
Valkosuklaatikkuja
Mariannerouhetta
Hienonna keksit. Sulata rasva ja sekoita keksimurun joukkoon.
Painele keksimuru vuoan pohjalle.
Sulata valkosuklaa.
Rouhi suffelit.
Kaada maito ja mousseainekset kulhoon. Vaahdota voimakkaasti noin 10min. kunnes vaahto on kuohkeaa.
Lisää sulatettu suklaa, daimit ja suffelit joukkoon.
Mausta vaniljasokerilla.
Kaada täyte vuokaan.
Laitoin koristeet jo tässä vaiheessa.
Laita kylmään seuraavaan päivään asti.
HUOM.
Oli aika makeaa, mutta nopeasti hävisi ;)
Seuraavalla kerralla laitan valkosuklaata 1,5 levyä ja jätän suffelit pois.
Pohja:
keksejä
Margariinia
Täyte:
pieni pss. moussepohja-aineksia
2,5dl Maitoa
2 levyä Pandan valkosuklaata
1pss. daimrakeita
3 suffelia
vaniljasokeria
Päällä:
Valkosuklaatikkuja
Mariannerouhetta
Hienonna keksit. Sulata rasva ja sekoita keksimurun joukkoon.
Painele keksimuru vuoan pohjalle.
Sulata valkosuklaa.
Rouhi suffelit.
Kaada maito ja mousseainekset kulhoon. Vaahdota voimakkaasti noin 10min. kunnes vaahto on kuohkeaa.
Lisää sulatettu suklaa, daimit ja suffelit joukkoon.
Mausta vaniljasokerilla.
Kaada täyte vuokaan.
Laitoin koristeet jo tässä vaiheessa.
Laita kylmään seuraavaan päivään asti.
HUOM.
Oli aika makeaa, mutta nopeasti hävisi ;)
Seuraavalla kerralla laitan valkosuklaata 1,5 levyä ja jätän suffelit pois.
Kommentit